注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

huangrick2006的博客

黄志涛的博客,杂谈,教育,插队经历,美食。内容丰富,欢迎来访,发表意见,交个朋友

 
 
 

日志

 
 

亲手喂蜂鸟  

2017-11-26 20:52:49|  分类: 生活 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
亲手喂蜂鸟 - 黄志涛 - huangrick2006的博客
 
亲手喂蜂鸟 - 黄志涛 - huangrick2006的博客
 
亲手喂蜂鸟 - 黄志涛 - huangrick2006的博客
 
亲手喂蜂鸟 - 黄志涛 - huangrick2006的博客
 你想知道蜂鸟是什么样子的吗?我的澳大利亚朋友,是一位94岁的老奶奶,她非常好奇,居然上网搜索,找到了图片,还配了文字,发给我。我当然要和大家分享啦!来看看吧?

  Feeding Humming Birds by Hand (亲手喂蜂鸟)

This woman lives in a Hummingbird fly zone.   As they migrated, about  20 of  them were in her yard.   She took the little red dish, filled it with sugar water and this is the result.

(这位女士生活在蜂鸟飞行经过的地方。当蜂鸟迁徙时,有大约20只就在她家的院子里。她用小小的红色碟子,里面盛了糖水,结果蜂鸟就来了。

The woman is Abagail Alfano of Pine, Louisiana.  She had been studying them daily, and one morning put the cup from the feeder  (with water in it) into her hand.   Since they had  gotten used to her standing by the feeder they came over to her hand.    

(女士名叫阿布盖尔.阿尔凡诺,住在路易斯安那州派恩市。她每天都在研究蜂鸟。有天早上,她把装糖水的小碟子从喂食器上拿下来放在手中。因为蜂鸟早已习惯她站在喂食器旁边,于是它们就飞到她的手上来了。

She says in touching they are as light as a feather.   Abagail also said, if she had known her husband was taking pictures, she would have put on  makeup.  

(她说,当蜂鸟碰到她的手时,轻得简直像是羽毛一般。阿布盖尔还说,要是她知道她丈夫在拍照片,她本该化个妆的。)

  评论这张
 
阅读(35)| 评论(22)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018